Eesti korvpallitähed tulevad Jõhvi suvelaagrisse noori innustama

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel aastal Iisakus toimunud Reinar Halliku korvpallikooli suvelaagris oli üheks külaliseks Martin Müürsepp. Tänavu toimub sama laager Jõhvis ja külla on oodata vähemalt viisiku jagu nimekaid Eesti korvpallureid ja ka teiste elualade tuntud tegijaid.
Eelmisel aastal Iisakus toimunud Reinar Halliku korvpallikooli suvelaagris oli üheks külaliseks Martin Müürsepp. Tänavu toimub sama laager Jõhvis ja külla on oodata vähemalt viisiku jagu nimekaid Eesti korvpallureid ja ka teiste elualade tuntud tegijaid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Reinar Halliku korvpallikool korraldab pärast jaanipäeva Jõhvi suvelaagri, kuhu tulevad noori korvpallihuvilisi juhendama Eesti koondise praegused ja endised mängijad.

26.-30. juunini Jõhvi spordihallis toimuvasse suvelaagrisse on lubanud eri päevadel noori õpetama ja oma sportlasteest rääkima tulla endine Eesti koondise legendaarne viskekahur Gert Kullamäe ja praegused koondislased: lõppenud hooajal Hispaania klubides mänginud Siim-Sander Vene, Janari Jõesaar ja Rauno Nurger, Saksamaal mängiv Henri Drell ning Kalev/Cramo ridades põhitegijate hulka kuuluv Kristjan Kitsing. Ühel päeval teeb lastega trennid kaasa ka laulja Ott Lepland. 

"Laagripäevadel võib Jõhvi spordisaali uksest sisse astuda veel teisigi tuntud külalisi," sõnas Reinar Hallik. Kohale tuleb ka üldkehalise ettevalmistuse treener Kari Hyökki Rootsist, kelle "klientide" seas on olnud hulganisti tippkorvpallureid ja ka teiste alade tegijaid. Peale Reinar Halliku enda juhendavad noori kolmel väljakul ja ka staadionil toimuvates trennides tema korvpallikooli treenerid Jaanus Liivak ja Andrus Lehismets. 

Reinar Hallik arvestab, et suvelaagrisse tuleb ligikaudu sada 6-18aastast poissi ja tüdrukut. "Sinna on oodatud nii meie oma korvpallikooli lapsed kui ka kõik need, kes alles mõtlevad korvpalliga tegelema hakata. See ongi suuresti eelkõige selle ala vastu huvi äratamise laager," sõnas ta, märkides, et igal laagripäeval tegeldakse lastega kolm tundi. "Trenni vahel on ka jutuajamised külalistega. Neilt saab küsida, autogramme paluda ja nendega pilti teha." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles