Maakondlik motokrossihooaeg lõpetatakse Kohtla-Nõmmel

Põhjarannik
Copy
Viimane võimalus tänavu kodukamaral krossitsiklite võidusõidule kaasa elada on eeloleval pühapäeval Kohtla-Nõmmel.
Viimane võimalus tänavu kodukamaral krossitsiklite võidusõidule kaasa elada on eeloleval pühapäeval Kohtla-Nõmmel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pühapäeval võõrustab Kohtla-Nõmme Eesti meistrivõistluste eelviimast, kolmandat etappi kestuskrossis. Ühtlasi on tegu viimase motokrossivõistlusega, mis sel aastal idavirulastele koju kätte tuuakse. Nagu ikka, antakse soolotsiklitele start kell 11.30 ja ATVdele kell 14. 

Viimati kasutati Kohtla-Nõmme rada võistlemiseks eelmisel kevadel ning tolle ajaga võrreldes on rada läbi teinud märgatavaid muutusi. "Kui kõik püüavad rada lühemaks teha, et seda oleks odavam hooldada, siis meie tegime trassi hoopiski kilomeetri jagu pikemaks," ütles Argo Keerme Jõhvi motoklubist. Kasutatav rada on seekord ligi seitse ja pool kilomeetrit pikk ning lisatud on just tehnilisi lõike, kus tuleb peaga sõita. "Püüame võtta vanast tööstusmaastikust kõike, mis võtta annab. Kivine Skandinaavia moodi lõik ei ole arvatavasti kõikide Eesti sõitjate lemmik, aga rada on kõigile võrdne," lisas Riho Keerme Jõhvi motoklubist. 

"Eks tagasiside põhjal saame tulevikus rada jälle muuta. Kui tavaliselt on üks pinnas kogu raja ulatuses, siis Kohtla-Nõmmel on võimalik korraga kogeda äärmusi," rääkis Argo Keerme. Kuna tegu on nii meistrivõistluste kui ka karikavõistluste etapiga, peaks kohale tulema terve Eesti kodus võistlev paremik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles