Balti kestuskrossi meistrivõistluste etapp oli pingeline

Peeter Lilleväli
Copy
Riho Keerme sai teisel sõidutunnil lõpuks vabasse vette, möödudes kaheksast konkurendist, ning tegi oma kiiremaid ringiaegu.
Riho Keerme sai teisel sõidutunnil lõpuks vabasse vette, möödudes kaheksast konkurendist, ning tegi oma kiiremaid ringiaegu. Foto: Madli-Liis Kuus

Pärast suvevaheaega jätkusid Balti kestuskrossi meistrivõistlused Leedus Kalvarijas teise etapiga. Napis koosseisus küll, aga kohal oli ka Jõhvi motoklubi esindus, kogedes nii õnne kui ebaõnne. 

"Kahjuks on mitu meest traumade ja terviseprobleemide tõttu rivist väljas, nii et kõik kolm osalejat pidid kindlasti lõpetama, et meeskonnale kas või natukegi punkte tuua," ütles Argo Keerme, kes ise pidi samuti võistlemise asemel kodus passima. 

Meie parimana lõpetas Tanel Rauk absoluutarvestuses teisena ja E2-klassi võitjana. Riho Keerme tuli enduuroklassis teiseks. "Rajal oli palju nikerdamise osi, kus hobiklassi sõitjatest mööda ei saanud. Nii et õige andmine läks lahti teisel tunnil. Kui veel põhikonkurent selga elama tuli, panin maksimumi välja ning finišis võitsin teda poole sekundiga," rääkis Riho Keerme, kelle kahetunnise võistluse kiirem ring oligi viimane. 

Ebaõnne koges aga E1-klassis võistlev Allar Keerme, kellele sai saatuslikuks sente maksev plastnublakas. "Sõidu ajal andis otsad radiaatori õhutusnippel ning ilma jahutusvedelikuta sõitu jätkata ei saanud. Nii parkisin tsikli rajaserva ja lükkasin lõpuks üle finišijoone. Peaasi oli klubile kolmas lõpetaja tagada, kuigi viimase ringi aeg oli üle viiekümne minuti," ütles Allar Keerme. Nii suudeti klubide arvestuses tulla kolmandaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles