Kohtla-Järve Everest ihkab hooaja esimeses kodumängus punktiskoori avada

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järve Everesti ja Tallinna Vikingi selle hooaja esimene omavaheline mäng oli tasavägine ning lõppes pealinna meeskonna napi võiduga. Sel laupäeval üritab Everest kodupubliku toel revanši.
Kohtla-Järve Everesti ja Tallinna Vikingi selle hooaja esimene omavaheline mäng oli tasavägine ning lõppes pealinna meeskonna napi võiduga. Sel laupäeval üritab Everest kodupubliku toel revanši. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve väljavahetatud külmutusseadmetega jäähalli hokihooaeg saab avapaugu sel laupäeval kell 16, mil kohalik meeskond Everest ihkab Eesti meistrivõistluste esimeses kodumängus punktiskoori avada.

Kolmes seni võõrsil peetud mängus pole Kohtla-Järve Everestil see õnnestunud. Kõige lähemal sellele oldi teise vooru mängus Tallinna Vikingiga, kellelt tuli siiski viimasel kolmandikul sisse lastud väravast võtta vastu 3:4 kaotus. 

Läinud laupäeval Narva jäähallis toimunud Ida-Virumaa kahe suur hokikantsi lahingus jäi selgelt − 7:2 − peale Narva. Everestil läks mäng otsustavalt käest viimasel kolmandikul, kui Narva lõi kolm väravat jutti. Everesti kasuks lõi mõlemad väravad sel hooajal meeskonnaga liitunud 21aastane Venemaa hokimees Jegor Antonenko. Narva võitu panustas kahe väravaga Pavel Kulakov.

Narva PSK on hooaega alustanud kahe võidu ja ühe kaotusega. Kui Narva mängib nelja meeskonna osavõtul toimuvatel Eesti meistrivõistlustel, nagu viimastel aastatel tavaks olnud, oma kodulinna kasvandikega, siis Everest on konkurentsivõime tugevdamiseks oma klubi 16-18aastaste noorte kõrvale toonud mitmeid kogenumaid mängijaid ka Venemaalt.

Meeskonna mängiv treener on nagu mullugi Baškiiriast pärit 35aastane Dmitri Prokudin. Venemaal tugevuselt teises, kolmandas ja neljandas liigas mänginud hokimees tegi mitmel hooajal kaasa ka Makedoonia meistrisarjas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles