Narva - Tallinn 21:0. Jalgpallis. Eesti karikasarjas...

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Eduard Golovljov.
Eduard Golovljov. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Transi jalgpallimeeskond nuhtles teisipäeva sügisõhtul kodusel Fama staadionil mõnuga pealinna meeskonda Eston Villa II tagudes nende võrku palli koguni 21 korral ja jõudis Eesti karikasarjas kaheksa parema hulka.

Evald Tipneri nimelise Eesti jalgpallikarika praeguse valdaja Narva Transi vastane oli küll neljanda liiga meeskond, ent tegu polnud sugugi esimest korda jalgpalliväljakule sattunud juhuslike tegelastega, sest karikasarjas nii kaugele jõudmiseks olid nad eelnevalt võitnud koguni kaks matši. Muuhulgas FC Otepääd 3:0. 

Narva alustas hävitustööd varakult, sest juba 7. minutiks oli seis ameeriklasest ründaja Eric McWoodsi kahest tabamusest  2:0. Vaheajaks oli edu juba 10:0.

Kohtumist vilistanud peakohtunik Toomas Nõmmiste käsi sai väravate kirjapanekuga kõvasti vatti teisel poolajal vahemikus 59.-62. minutini, mil pall käis koguni iga minuti tagant neljal korral pealinna meeskonna väravas. Kõigi nende autor oli Eduard Golovljov, kes sai lõpuks selles kohtumises kirja koguni 9 väravat. Ehk samapalju, kui ta kogu tänavusel hooaja jooksul meistriliiga, karikasarja ja teise liiga mängudes kokku oli seni löönud. 

McWoodsi arvele jäi neli väravat. Joseph Saliste, Julius Kasparavicius ning Aleksei Stepanov skoorisid kahel korral. 

Eston Villa ei lasknud suurest lüüasaamisest pead norgu ja võttis oma sotsiaalmeediakontol kohtumise reipalt kokku sel moel: "Mäng kulges küll enamjaolt Villa taktikepi all, samas Narva sai oma üksikud võimalused, mis nad ka ära realiseerisid. Mäng oli võitluslik ning seda näitas ka kohtuniku vile, mis korduvalt üle Narva staadioni kajas. Mehed võitlesid, mis nad võitlesid, kuid kahjuks jäi sel korral Villa 2 piiriks karikasarjas 16 parema sekka jõudmine."  

Karikasarjas on kaheksa parema sekka jõudnud kaks Ida-Virumaa meeskonda - peale Transi ka Kohtla-Järve JK Järve teine meeskond, kel on sel teekonnal õnnestunud tänu loosile vältida seni nii meistriliiga kui esiliiga meeskondi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles