Everest lasi Narvas võidu käest, kuid sai esimese silma pähe

Põhjarannik
Copy
Virumaa kahe suure hokikantsi − Narva ja Kohtla-Järve hokilahingud on alati olnud tulised ja kirglikud.
Virumaa kahe suure hokikantsi − Narva ja Kohtla-Järve hokilahingud on alati olnud tulised ja kirglikud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve Everestil libises tulises hokilahingus Narva vastu küll võit viimastel minutitel käest, kuid normaalaja viigi eest tuli vähemalt esimene punkt tabelisse. 

Ligemale poole tuhande pealtvaataja silme all Narva jäähallis toimunud mängus oli noor Everesti meeskond valmistamas tänavuse Eesti hokihooaja suurüllatust, kui Maksim Tšaltsevi ja Timur Barajevi kaks järjestikust väravat viisid viimasel kolmandikul Kohtla-Järve meeskonna 6:3 ette. Need väravad sündisid õige pea pärast kolmanda kolmandiku alguses toimunud suuremat rüselust, mille järel kohtunikud heldelt mõlema meeskonna mängijatele trahviminuteid jagasid.

Seisul 6:3 jäi mängu lõpuni veel vähem kui 14 minutit ning järgnenud ligemale kümne minuti jooksul ei suutnud Narva kuidagi kaotust vähendada. Kuid juhtuma hakkas viimase viie minuti jooksul. Esmalt tuli Narvalt kaks kiiret vastuväravat ja 24 sekundit enne lõpusireeni Aleksandr Saprõkinilt ka viigivärav. 

Lisaajal viskas üks narvalaste kogenumaid mängijaid Kirill Iljin võiduvärava, kui Everest oli jäänud platsil vähemusse. 

Narva PSK on Eesti meistrivõistlustel nelja vooru järel 8 punktiga liider. 6 punkti on nii Tartu Välgul kui Tallinna Vikingil. Everestil on punkte vaid üks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles