JK Järve võitude paast sai läbi

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Raivo Saar on sel hooajal olnud paljude esiliiga meeskonda kaitsjate hirm - tema löögist on pall vastaste väravasse jõudnud 16 korral.
Raivo Saar on sel hooajal olnud paljude esiliiga meeskonda kaitsjate hirm - tema löögist on pall vastaste väravasse jõudnud 16 korral. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Laupäeval Tallinna Legionilt jalgpalli esiliigas saadud 0:18 koslep mõjus Kohtla-Järve JK Järvele innustavalt - kaks kuud kestnud pausi järel õnnestus lõpuks võita üks mäng.  

Nii nagu viimati 1. septmebril, alistati ka neljapäeval esiliigas viimasel kohal olev Tartu Welco. Seekord seisuga 2:0.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel viis 53. minutil kolumbialane Duvan Mosquera Kohtla-Järve juhtima ja 75. minutil saatis palli vastaste väravasse ka Järve parim väravakütt sel hooajal Raivo Saar. Tema jaoks oli see tänavu esiliigas 16. värav, millega kerkis ta liiga väravaküttide pingereas jagama neljandat kohta. 

Hooaja teises pooles oli see JK Järve jaoks alles teiseks võiduks 17 mängust. JK Järve, kes on seitsmenda kohaga kindlustanud koha esiliigas ka järgmises aastaks, peab hooaja viimase kohtumise 10. novembril Kohtla-Järve linnastaadionil Rakvere Tarvase vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles