Iisaku pakkus kodufännidele ilusa korvpalliõhtu, Jõhvis midagi kaunist välja ei tulnud

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Alutaguse meeskonna kõige efektiivsem mängija oli Ülar Sala, kes viskas 18 punkti ja võttis 9 lauapalli.
Alutaguse meeskonna kõige efektiivsem mängija oli Ülar Sala, kes viskas 18 punkti ja võttis 9 lauapalli. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Alutaguse korvpalliklubi tegi Iisakus reede õhtu ilusaks võites Eesti teises liigas lähikonkurenti Rae Kossu meeskonda 73:63.

Alutaguse pääses avaminutitest peale kohtumist juhtima, kuid vastane ei lasknud otsustavat vahet sisse teha ja jõudis mõnel korral ka viigini. 

Otsustavalt pööras Alutaguse mängu oma kasuks viimasel veerandil tõmmates edu 15 punktini. 

Võitjate poolel oli parim efektiivsuse näitaja Ülar Salal, kes viskas 18 punkti ja võttis 9 lauapalli. Suurim skooritegija oli Jaanus Pärnpuu 21 punktiga. Markus Laanemets panustas seekord võitu 13 punktiga. 

Alutagusel on teises liigas viis võitu ja kolm kaotust ja tabelis kuues koht. 

Iisaku gümnaasium/Reinar Halliku korvapallikool sai kaheksanda kaotuse järjest jäädes 68:107 alla Eesti Maavara/Baltic Agrole.

Esiliigas oli halb õhtu HITO/Karjamaal, kes sai Jõhvis oma kodupubliku ees Tallinna Kalev/TSKlt  hooaja suurima kaotuse 67:95. 

Vastane, kelle ridades oli peale eestlaste ka Läti, Rootsi, Bahama ja Albaania korvpallureid, läks juba kahe esimese minutiga 9:0 ette.

Viimastes mängudes säranud Edvard Trummita mänginud Ida-Viru esindusmeeskond ei suutnudki seekord tõsisemat konkurentsi osutada. Vaheajaks oli mäng tehtud, sest pealinna meeskond juhtis juba 58:28 ja viimaseks veerandiks oli nende edu kasvanud juba 41 punktile. 

Lõpptulemuse seisukohast ei olnud suurt abi ka sellest, et Margo Tali tabas 11 kaugviskest seitse. Tema oli 21 punktiga  oma meeskonna nii parim skooritegija kui lauavõitleja võttes 9 palli. 

HITO/Karjamaa on esiliigas ainus meeskond, kes on kaotanud kõik seitse mängu. Naabermaakonna meeskond Kadrina Karud pääses reedel punase laterna kohalt, kui sai  uue treeneri, Eesti korvpalli suurkuju Aivar Kuusmaa, juhendamisel esimese võidu 78:74 Tallinna Noto üle.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles