HITO/Karjamaal ei õnnestunud Aivar Kuusmaa "karusid" maha murda

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Aivar Kuusmaa juhendamisel näitas Kadrina Karude meeskond eesotsas ameeriklase Austin Dwight Wrighteniga Jõhvis ilusat korvpalli, mis tähendas paraku teisel poolajal väsinud HITO/Karjamaale kaotust.
Aivar Kuusmaa juhendamisel näitas Kadrina Karude meeskond eesotsas ameeriklase Austin Dwight Wrighteniga Jõhvis ilusat korvpalli, mis tähendas paraku teisel poolajal väsinud HITO/Karjamaale kaotust. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti korvpalli esiliigas kaks võitu järjest noppinud HITO/Karjamaa ei suutnud edulainele püsima jääda, sest Virumaa madinas nimeka Aivar Kuusmaa juhendamisel mängiva Kadrina Karude meeskonna vastu sai teise poolaja alguses jaks otsa.

Jõhvi spordihallis peetud kohtumise avapoolaja lõpuks juhtis HITO/Karjamaa viie punktiga 46:41. Kodumeeskonna jaoks oli kõik hästi veel ka siis, kui teisest poolajast oli kulunud kolm minutit. Eduseisule 51:47 järgnes aga sügav mõõn. Veerandaja lõpuni jäänud seitsme minutiga sai HITO/Karjamaa üksnes neli punkti ja needki kõik vaid vabavisetest. Kadrina ladus selle ajaga aga 21 punkti. Enne viimast veerandaega jäi Ida-Viru meeskond 13 punktiga taha ja sellest seisust välja siplemiseks enam jõudu ei jagunud. 

Jõhvi halli tulnud publik sai viimaste minutiteni näha Kadrina Karude ridades mängiva 23aastase ameeriklase Austin Dwight Wrighteni lustimist, kui ta mitmel korral palli ka efektselt korvi surus, ning kuulda mõnel korral hiljuti Kadrina meeskonna juhendamise üle võtnud Aivar Kuusmaa kurja häält, et oma mängijatelt kõik parim välja pigistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles