HITO/Karjamaa sai oma kasvandike käest sugeda

Põhjarannik
Copy
HITO/Karjamaa parim oli 16 punkti visanud vanameister Edvard Trumm, ent temagi ei suutnud oma meeskonda kindlast kaotusest päästa.
HITO/Karjamaa parim oli 16 punkti visanud vanameister Edvard Trumm, ent temagi ei suutnud oma meeskonda kindlast kaotusest päästa. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa jäi Eesti korvpalli esiliigas reede õhtul kodusaalis 72:85 alla Tallinna Betoonimeister/Nord/Cramole, kus põhitegijad olid Ida-Virumaa korvpallikasvandikud Aivar Grüning ja Siim Laur.  

HITO/Karjamaa ei suutnud kohtumise alguses kuidagi vastase kaitset murda ja nii õnnestus esimese kaheksa minutiga visata vaid 7 punkti. Poolaeg lõppes 18punktilises kaotusseisus 33:51. Viimasel veerandil õnnestus vähendada vahet 8 punktile, kuid pööret mängu tuua enam ei õnnestunud. 

HITO/Karjamaa eest viskas Edvard Trumm parimana 16 punkti ja võttis seitse lauapalli. Veiko Simm viskas 15 ja Margo Tali 14 punkti. Vastaste poolel tegid nagu esimeses mängus Tallinnaski kõige enam skoori HITO enda kasvandikud: Aivar Grüning viskas 21 ja Siim Laur 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles