HITO/Karjamaa ei nihku esiliigas viimaselt kohalt kuidagi ettepoole

Põhjarannik
Copy
Veiko Simm oli mõlemas eelmise nädala mängus üks HITO/Karjamaa paremaid skooritegijaid ja lauavõitlejaid, aga tema pingutustest ei piisanud meeskonna võiduarve kasvatamiseks.
Veiko Simm oli mõlemas eelmise nädala mängus üks HITO/Karjamaa paremaid skooritegijaid ja lauavõitlejaid, aga tema pingutustest ei piisanud meeskonna võiduarve kasvatamiseks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa ponnistused esiliiga viimaselt kohalt ettepoole tõusta ei kandnud eelmise nädala lõpus kahes kodumängus vilja: reedel tuli kindel kaotus liiga liidri Viimsi vastu, pühapäeval jäädi tasavägisemas mängus alla Tamsalule. 

Tamsalu vastu lõppes poolaeg viigiga 43:43. Tasavägine mäng jätkus ka pärast vaheaega ja kolmanda veerandi esimesel viiel minutil hoidis HITO/Karjamaa isegi väikest eduseisu. Ent seisul 54:54 tuli sisse mõõn, kus kodumeeskond sai nelja ja poole minutiga vaid kaks punkti ja Tamsalu pääses ette 63:56. Kuigi viimase veerandi alguses kärises kaotusseis juba 12 punktile, muutis HITO/Karjamaa siiski veel mängu põnevaks. Erik Raud tabas järjest kolm kolmepunktiviset ja kui mängida jäi 2.43, oli vastasel vaid üks punkt rohkem. Aga need olid ka HITO/Karjamaa viimased punktid selles mängus ja lõpuks läks kirja kaotus 76:82.

Kohtumises seitse kolmest tabanud Erik Raua arvele jäi selles mängus 29 punkti, Margo Tali lisas 17 ja Veiko Simm, kes võttis ka 13 lauapalli, 16 punkti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles