HITO/Karjamaa murdis Kadrina Karud maha ja viis treeneriametist Aivar Kuusmaa

Erik Gamzejev
Copy
Kui mullu detsembris Jõhvis toimunud HITO/Karjamaa ja Kadrina Karude tasavägises mängus võttis võidu Lääne-Viru meeskond, siis nüüd võtsid idavirulased 30 punkti visanud Veiko Simmi eestvedamisel revanši.
Kui mullu detsembris Jõhvis toimunud HITO/Karjamaa ja Kadrina Karude tasavägises mängus võttis võidu Lääne-Viru meeskond, siis nüüd võtsid idavirulased 30 punkti visanud Veiko Simmi eestvedamisel revanši. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti korvpalli esiliigas mitu kuud kestnud kaotuselainel püsinud HITO/Karjamaa valmistas reedel üllatuse, kui alistas võõrsil liigas neljandal kohal oleva Kadrina Karud 99:95.

Pärast kaotust HITO/Karjamaale lõpetas Kadrina Karud koostöö peatreener Aivar Kuusmaaga. Hooaega kuue kaotusega alustanud Kadrina võitis pärast Kuusmaa ametissse asumist koguni 11 mängu järjest. Viimases kahes mängus tuli aga kaotus. 

Tasavägiselt kulgenud kohtumises õnnestus HITO/Karjamaal tuua mängu pööre viimase veerandi alguses, mis algas seisul 76:74 Kadrina kasuks. Kahe ja poole minutiga tegi Ida-Viru meeskond 11:0 spurdi ja enam eduseisu käest ei lasknud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles