Pühajõel mürisevad mootorid kahel päeval

Peeter Lilleväli
Copy
Mõlemal päeval antakse esimene start pärast treeningsõite kell 11.
Mõlemal päeval antakse esimene start pärast treeningsõite kell 11. Foto: Peeter Lilleväli

Eeloleval laupäeval ja pühapäeval võõrustab Pühajõe motokrossirada nii Eesti meistri- kui ka karikavõistlusi. Samuti selgitatakse välja maakonna parimad klassides MX1 ja MX2. 

Laupäeval, 8. augustil toimuvad MX harrastajate TOP 200 ja Eesti karikavõistluste III etapi võidusõidud MXi masinaklassidele. Nimi TOP 200 ise näitab, et tegu on väga startijaterohke sarjaga. Õhtul aga võib võistlemas näha maastikuautosid, ATVsid ja UTVsid Pühajõe off-road´i võidusõidul. Pühapäeval, 9. augustil on kavas Castrol Eesti motokrossi meistrivõistluste III etapp ning Eesti karikavõistlused quad´idele ja külgvankritele. Samuti toimuvad pühapäeval Ida-Virumaa MX1, MX2 meistrivõistlused.

"Ettevalmistused käivad täie hooga. Loodus on rada kõvasti kastnud ja natuke meie tööd kergendanud, aga nädalalõpp tõotab tulla päikesepaisteline ning kastmissüsteemid tuleb valmis panna," ütles võistluste eestvedaja Martin Toovis MTÜst Pühajõe Motoklubi.  

Täiskasvanud külastajad saavad sündmuse käepaela lunastada viie euro eest kohapeal ning see kehtib mõlemal päeval. Nooremad kui 18aastased saavad sisse tasuta.

Samal ajal võõrustab Läti maailma- ja Euroopa meistrivõistluste etappi, kuid seda, et Pühajõe rada tühjaks jääb, korraldajad ei karda. "Gert Krestinov ja Priit Rätsep on lubanud kindlasti stardis olla ning samas on seis Eesti arvestuses pingeline, nii et enamik tuleb kohale, et oma positsioone kaitsta ja kindlustada," ütles Martin Toovis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles