Krissu Konoplitski kindlustas Maardus oma positsiooni

Põhjarannik
Copy
Maardu liivasel rajal tuli sõita külma peaga, et augud ja sooned juhtimist üle ei võtaks.
Maardu liivasel rajal tuli sõita külma peaga, et augud ja sooned juhtimist üle ei võtaks. Foto: MOTOFOTO.EE

TOP 200 sarja eelviimasel etapil Maardus tuli jõhvilane Krissu Konoplitski mõlemas sõidus teiseks ning kindlustas oma positsiooni enne viimast, Narva etappi sarja naistearvestuse liidrina. 

Liivane Maardu rada pakub sõitjatele palju väljakutseid ning kukutas teised idavirukad võistlejate rivi teise poolde. "Jah, rada läks sõidu käigus sooneliseks ja auklikuks ning tsikkel hakkas sellel kuumaastikul perutama. Tuli sõitu väga külma peaga võtta," ütles Konoplitski. Kukkudes ja endale viga tehes oleks praeguses olukorras liiast. 

"Eriolukorra tõttu hooaja algus viibis ja seejärel on võistlusgraafik tihe ning mõne etapi vahelejätmine tsikli lagunemise või sõitja trauma tõttu maksab hooaja kokkuvõttes karmilt kätte," ütles Argo Keerme Jõhvi motoklubist. Enne viimast, eeloleval nädalalõpul Narvas toimuvat osavõistlust juhib Krissu Konoplitski naiste arvestuses 41 punktiga lähima konkurendi ees. Kuna kokku on võimalik ühelt krossilt teenida mõlema sõiduvõiduga 50 punkti, on veel vara tiitlist rääkida. Kindlasti tuleb ka Narvas anda endast parim ja teenida vähemalt kümme punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles