Neljanda mängu järjest võitnud Halliku meeskond on jõudnud teise liiga liidrite kannule

Põhjarannik
Copy
Ameeriklane Kelly Allen Hinds tõi Iisaku meeskonnale hooaja neljandas võidumängus 16 punkti.
Ameeriklane Kelly Allen Hinds tõi Iisaku meeskonnale hooaja neljandas võidumängus 16 punkti. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti korvpalli teises liigas neljanda võidu järjest saanud Reinar Halliku korvpallikooli ja Iisaku gümnaasiumi võistkond kerkis turniiritabelis juba esikolmikusse.

Kolmapäeva õhtul alistas Halliku meeskond Tartus sealse Terminal Oili 84:72. 

Viigiga 17:17 lõppenud avaveerandi järel tõmbas Iisaku poolaja lõpuks sisse 11punktilise edu 50:39 ega lasknud vastast teise poolajal enam lähemale.

Võitjate suurim skooritegija oli 16 punktiga Iisaku eest alles kolmandat korda mänginud 25aastane ameeriklane Kelly Allen Hinds. Reinar Hallik tõi 15 punkti ja võttis 11 lauapalli ning andis neli resultatiivset söötu. Kogenud mängijate kõrval paistis seekord silma 13 punkti toonud 16aastane Robin Kägo. 

Hooaega kahe kaotusega alustanud RHHK/Iisaku gümnaasium on võitnud nüüd neli mängu järjest ja kerkis teises liiga tabelis kolmandaks möödudes ka HITO/Karjamaast, kes on kolme võidu ja kahe kaotusega viies. Kolmas Ida-Viru meeskond, Alutaguse korvpalliklubi, on kahe võidu ja viie kaotusega kaheksas. 

HITO/Karjamaa võib Halliku meeskonnale järgi jõuda, kui saab sel reedel kell 20 Jõhvi spordihallis algavas mängus jagu Viljandi valla meeskonnast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles