Narva põrmustas "ellujäämismängus" Kuressaare

Erik Gamzejev
Copy
Nigeeria ründaja Geoffrey soolorünnaku ja täpse söödu järel sündis tähtsa võidumängu avavärav.
Nigeeria ründaja Geoffrey soolorünnaku ja täpse söödu järel sündis tähtsa võidumängu avavärav. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva Trans tegi täna Kuressaare alistamisega 3:0 suure sammu selles suunas, et Ida-Virumaa jalgpallimeeskond mängib ka järgmisel aastal Eesti jalgpalli meistriliigas. 

Trans läks Saaremaal toimunud kohtumist juhtima 36. minutil, kui paremal äärel jooksis nigeerlane Geoffrey soolorünnakul palliga kahe vastase eest ära ja andis täpse söödu värava ette, kus pallile sai Kuressaare kaitsjate vahelt esimesena jaole Aleksandr Zakarljuka.

Kaks minutit hiljem lõi väravavahiga silmitsi pääsenud Artjom Škinjov teise värava ja teise poolaja alguses tegi viimastes mängudes skoorimise soone leidnud 19aastane Arseni Kovaltšuk lõppseisuks 3:0.

Kaks vooru enne hooaja lõppu on kaheksandal kohal oleval Transil lähima jälitaja Kuressaare ees neljapunktiline edu. Teoreetiliselt on Transil veel võimalik sattuda üleminekumängudele, kuid kümnendale kohale, mis tähendaks meistriliigast otse väljalendamist, pärast tänast võitu enam langeda pole võimalik.

Sügisel sügavasse mõõna sattunud ja viimasest mängust vaid kaks viigipunkti saanud Trans oli enne tänast võitu sattunud meistriliigast väljapudenemise ohtu. Trans on Tallinna Flora kõrval ainus meeskond, kes on püsinud meistriliigas  alates selle loomisest 1992. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles