Mitme tuhande osalejaga talimängude toimumine Ida-Virumaal on küsimärgi all

Erik Gamzejev
Copy
2014. aastal toimusid Ida-Virumaal Eesti valdade talimängud, kus võisteldi Kiviõli mäel ka mäesuusatamises. Tänavu märtsis peaks Ida-Virumaal toimuma veelgi suurem spordisündmus − Eestimaa talimängud, mis suure tõenäosusega lükkuvad järgmisesse talve.
2014. aastal toimusid Ida-Virumaal Eesti valdade talimängud, kus võisteldi Kiviõli mäel ka mäesuusatamises. Tänavu märtsis peaks Ida-Virumaal toimuma veelgi suurem spordisündmus − Eestimaa talimängud, mis suure tõenäosusega lükkuvad järgmisesse talve. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Rohkem kui 3000 osalejaga Eestimaa talimängude korraldamine märtsi alguses Ida-Virumaal on koroonaviiruse leviku ja sellega seotud piirangute tõttu küsimärgi all.

Ida-Virumaa spordiliidu esimehe Risto Lindebergi sõnul on praeguse teadmise juures üsna tõenäoline, et tavapärasel moel ja täisprogrammiga talimänge 5.-7. märtsini Ida-Virumaal korraldada ei õnnestu.

"Reaalne oleks läbi viia osa õues toimuvatest aladest, nagu näiteks mitmesugused suusaalad. Kuid kui viirus ei taandu, siis tekivad probleemid osalejate majutamisega, sest eri distantsidel võisteldakse mitmel päeval," sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles