Hoogu läinud Narva lõi Viljandile kuus väravat

Põhjarannik
Copy
Eduard Golovljov on löönud sel aastal meistriliigas juba neli väravat.
Eduard Golovljov on löönud sel aastal meistriliigas juba neli väravat. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Trans alistas Eesti jalgpalli meistriliigas Viljandi Tuleviku 6:2, lüües ühes mängus kaks korda rohkem väravaid kui neljas eelnevas kokku.

Narva tegi Viljandiga peaaegu sedasama, mida hiljutises valikmängus Tšehhi Eesti koondisega sama skooriga lõppenud mängus. Sarnaselt Tšehhiga jäi ka Narva 0:1 kaotusseisu, kuid sai sellest energiasuraka vankumatuks kättemaksuks.

Harvaesineva sündmusena õnnestus koguni kahel Transi mängijal ühes kohtumises teha kübaratrikk: nii Eduard Golovljov kui Aleksandr Zakarljuka sai selle mängus kirja kolm väravat. Mängu kangelaseks kerkinud Zakarljuka tegi seejuures veel kahe värava puhul ka eeltöö, andes täpse otsustava söödu Golovjlovile. 

Oma esimese väravasöödu meistriliigas sai kirja ka sellest hooajast Transiga liitunud Kohtla-Järve JK Järve kasvandik Gleb Pevtsov, kes murdis kohtumise lõpuvile eel paremalt äärelt palliga läbi, jooksis Tuleviku kaitsja eest ära ja lükkas täpse söödu värava ette Zakarljukale. 

Transi väravavaht Richard Aland ütles pärast kohtumist Soccernetile, et kui meeskonna suure võidu üle on põhjust rõõmustada, siis enda mängu puhul oli ta nördinud, et ei suutnud kahte viljandlaste kauglööki ära tõrjuda. 

Narva Trans on kerkinud meistrisarjas viie mängu järel 8 punktiga kolmandaks − nii kõrgel kohal pole Ida-Viru jalgpallimeeskond juba mitu aastat olnud. Kuid arvestada tuleb, et koroonapiirangute tõttu on mitmed teised meeskonnad saanud pidada vähem mänge. 

Transil seisab kõva katsumus ees eeloleval laupäeval, kui Tallinnas tuleb vastamisi minna valitseva meistri Floraga, kes sai läinud pühapäeval pidada alles meistriliiga esimese mängu, pigistades kohtumisel Legioniga välja 2:1 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles