Valitsev meister rebis Transi kaitse ribadeks

Põhjarannik
Copy
Narva Transile sai mängus Floraga osaks täielik häving skooriga 0:5.
Narva Transile sai mängus Floraga osaks täielik häving skooriga 0:5. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Transi hea hoog Eesti jalgpalli meistrisarjas põrkus vastu Tallinna Florat, kes demonstreeris ilmekalt klassivahet ning rebis narvalaste kaitse ja  vastupanu ribadeks juba esimese poolaja alguses. 

Mängitud oli vaid kaheksa minutit, kui meistrisarja mullune parim väravakütt Rauno Sappinen oli kaks korda Narva kaitsjate eest lihtsalt ära jooksnud ja täpsete löökidega Flora 2:0 ette viinud. 21. minutil jätsid narvalased nurgalöögi ajal oma trahvikastis valveta Flora keskkaitsja Henrik Pürgi, kes palli raskusteta peaga väravasse koksas. Avapoolaja lõpus mängis efektse pettega end löögile Sergei Zenjov ja Transi väravavaht Richard Aland ei küündinud värava alumisse nurka saadetud pallini. 

Teisel poolajal Flora surve rauges pisut ja paar põhimeest välja vahetanud Trans sai samuti mängus pisut rohkem palli vallata. Kuid kohtumise lõpus käis pall Rauno Alliku löögist ikkagi ka viiendat korda Transi väravas. 

Narva Transi peatreener Igor Põvin ütles Soccernetile, et mitu mängijat esinesid allpool igasugust arvestust. "Tulime väljakule ja lasime endale täiesti tühja koha pealt kaks väravat lüüa. Väga koledalt alustasime mängu ja karistatigi ära. Mitu meest ei täitnud väljakul lihtsalt oma ülesandeid," oli Põvin karm.

Ta ei eeldanud, et eelmises mängus saadud 6:2 võit Viljandi Tuleviku üle oleks uues mängus mingilgi moel oluline olnud, kuid sellist lagunemist ei osanud ka karta. "Vastane oli teisel tasemel. Nägite ise, kuidas nad esimesel poolajal oma võimalusi realiseerisid ja millises hoos praegu on. Psühholoogilisest hoobist me üle ei saanudki."

Avapoolaja järel tegi Põvin muudatusi, võttes platsilt ära keskkaitsja Kristi Marku ja poolkaitsja Irie. "Kui standardolukordades ei mängita lõpuni... Neli-viis meest tegutsesid selgelt alla oma taseme, seda ei saa sallida," tõdes ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles