Kohtla-Järve hokimeeskonnad tegid Narvale tuule alla

Põhjarannik
Copy
Kohtla-Järve Everesti ja Narva PSK hokilahingud on viimastel aastatel olnud tasavägised. Tänavuse hooaja avamängu võitis Everest 5:3.
Kohtla-Järve Everesti ja Narva PSK hokilahingud on viimastel aastatel olnud tasavägised. Tänavuse hooaja avamängu võitis Everest 5:3. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jäähoki meistriliiga avavoorudes said mõlemad Kohtla-Järve klubid jagu Ida-Virumaa tugevaima hokikantsi Narva meeskonnast.

Esmalt alistas Kohtla-Järve Everest Narva PSK 5:3, tulles välja kaotusseisust. Mängu kangelaseks kerkis 22aastane Venemaa hokimees Daniil Voitko, kes viskas Kohtla-Järve meeskonna kasuks kolm väravat.

Kohtla-Järve Viru Sputnik sai narvalastest jagu skooriga 6:5. Otsustava võiduvärava viskas 17aastane Ilja Statkevitš, kes on samuti Venemaa hokimees.

Halvasti läks narvalastel ka kolmandas voorus, kui läinud pühapäeval saadi valitsevalt meistrilt Tartu Välk 494-lt koslep skooriga 5:13. Viru Sputnik sai Tallinna Vipersilt samuti suurelt lüüa 3:12.

Eesti jäähoki meistriliiga on sel hooajal põnevam kui varasematel aastatel, sest osaleb seitse meeskonda, neist üks, HC Kurbads, Lätist. Eesti meeskondadest on aga pooled Ida-Virumaalt. Lisaks Narva PSK-le ja Kohtla-Järve HC Everestile on mitu aastat kestnud pausi järel meistriliigasse naasnud Kohtla-Järve Viru Sputnik.

Kuna Kohtla-Järve jäähallis käib veel remont, peavad Kohtla-Järve meeskonnad sügiskuudel mänge võõrsil. Küll aga näeb oktoobris peaaegu igal nädalavahetusel hokilahinguid Narva jäähallis. Eeloleval laupäeval, 9. oktoobril sõidab Narva Tallinna Vipers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles