Trans hoidis valitsevat meistrit tund aega nullil

Põhjarannik
Copy
Flora ründaja Rauno Sappineni pidurdamisega on Transi kaitsjad sel sügisel olnud püsti hädas − kahe mänguga on ta Narva meeskonnale löönud kuus väravat.
Flora ründaja Rauno Sappineni pidurdamisega on Transi kaitsjad sel sügisel olnud püsti hädas − kahe mänguga on ta Narva meeskonnale löönud kuus väravat. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Transi meeskond suutis valitseva meistri Tallinna Flora vastu tund aeg oma värava puutumatuna hoida, aga siis käis pall kahel korral nende väravas ja punktilisa jäi tabelisse taas tulemata.

Hooaja lõpuks väga hõredaks jäänud koosseisuga Trans võitles Floraga sitkelt. Kuid meistriliiga üks paremaid väravakütte Rauno Sappinen, kes on löönud ka eurosarjas sel aastal kümme väravat, avas 65. minutil skoori ja lõi neli minutit hiljem sisse ka penalti.

Võrreldes eelmise kohtumisega Flora vastu, läks Transil veel suhteliselt hästi: septembris tuli 2:5 kaotus ja tolles mängus lõi Sappinen neli väravat, neist kaks juba 14. minutiks. Viimasest kuuest mängust on Trans saanud vaid ühe viigipunkti.

Transil on jäänud pidada meistriliigas veel neli mängu, kuid kuuendalt kohalt ettepoole tõusmise tõenäosus on muutunud imepisikeseks, sest viiendal kohal olevast Tallinna Legionist lahutab narvalasi 9 punkti. Samas tahapoole ei saa Trans samuti langeda, sest viimases ringis mängivad kuus tugevamat ja neli nõrgemat vaid omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles