Narva Transiga liitus Ukraina kogenud jalgpallur

Põhjarannik
Copy
Narva Transi ridades on sel hooajal ukrainlane Deniss Dedetško, kes on mänginud nii Ukraina kui ka Venemaa kõrgliiga klubides.
Narva Transi ridades on sel hooajal ukrainlane Deniss Dedetško, kes on mänginud nii Ukraina kui ka Venemaa kõrgliiga klubides. Foto: Narva kutseõppekeskus

Narva Transiga liitus algavaks hooajaks 34aastane ukrainlane Deniss Dedetško, kes on pidanud ühe mängu ka oma maa rahvuskoondise eest.

Suurklubi Kiievi Dünamo kasvandik Dedetško mängib nii alumise poolkaitsja kui ka keskkaitsjana. Ta on mänginud mitmetes Ukraina, Venemaa ja Kasahstani kõrgliiga meeskondades. Kasahstani meistri Astana ridades on tal kirjas ka kolm mängu meistriliiga alagrupiturniiril. Enne Narva tulekut mängis ta mitu hooaega Armeenia kuulsates klubides Ararat ja Noah. Ehkki Dedetško on kaitsva positsiooni mängija, on ta oma karjääri jooksul löönud kokku ligemale poolsada väravat.

2013. aastal pääses ta Ukraina rahvuskoondise eest platsile sõpruskohtumises Iisraeli vastu. Lisaks on ta pidanud kümneid kohtumisi suure jalgpallimaa Ukraina eri vanuseastme noortekoondistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles