Riho Keerme lõpetas EMi kolmandana

Põhjarannik
Copy
Boksis tehtud pilt annab aimu madalast pimestavast päikesest, kuid mitte suurtest sammaldunud ja ülilibedatest graniitrahnudest, millest rada koosnes.
Boksis tehtud pilt annab aimu madalast pimestavast päikesest, kuid mitte suurtest sammaldunud ja ülilibedatest graniitrahnudest, millest rada koosnes. Foto: Madli-Liis Kuus

Laupäeval sõideti Kesk-Soomes kestuskrossi EMi teine ja ühtlasi viimane etapp. Hooaja kokkuvõttes tuli Riho Keerme Open-klassis kolmandaks.

Lahti ümbruses peetud võidusõit oli tõeline väljakutse. Esiteks toimus õhtune võistlus, mis omakorda tähendas madalat, pimestavat päikest.

"Ja kive või suuri rahne oli rohkem, kui ette oskaks kujutada. Sellist mulla- või kruusapinnast, kus tavaliselt sõidetakse, peagi enam ei olnud," ütles Riho Keerme. See oli muidugi vesi kohalike veskile. Peale selle olid Open-klassis rajal ka suured staarid, kellel ette näidata MMi ja EMi soliidsed kogemused.

"13. koht oma klassis sellistes tingimustes ja konkurentsis ei ole pettumus," sõnas Keerme. Esimesel etapil Leedus kogutud punktid tagasid talle EMi kokkuvõttes kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles