Narva Transis mängiv ukrainlane lõi poole väljaku pealt palli vastase väravasse

Põhjarannik
Copy
Ukrainlane Deniss Dedetško näitas taas oma klassi, kui lõi pühapäevases mängus värava peaaegu keskjoonelt.
Ukrainlane Deniss Dedetško näitas taas oma klassi, kui lõi pühapäevases mängus värava peaaegu keskjoonelt. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Trans sai pühapäeval Eesti jalgpalli meistriliigas hooaja suurima võidu, põrmustades koduse Fama staadioni kunstmurul Tallinna Legioni 6:1.

Trans läks mängu juhtima haruldasest löögist. Ukrainlasest keskkaitsja Deniss Dedetško saatis palli keskjoone lähedalt Legioni värava poole. Nende väravavaht ei arvestanud palli maapõrkega oma nina ees ja see tuhises väravanurka. Dedetškol oli põhjust juba üheksandat korda võtta oma õlgadele Ukraina lipp, et tähistada nõnda värava löömist Narva Transi kasuks. Vaadake väravaid ERRi spordiportaalist.

Veidi hiljem kasvatas Transi eduseisu teine ukrainlane Oleksandr Koževnikov, kes mängis kiirrünnakus osavalt üle vastaste väravavahi. Kuigi Legionil õnnestus esimesel poolajal vastuväravaga mängus pinget hoida, pani Trans teisel poolajal oma ülekaalu selgelt maksma. Skoori tegid veel Arseni Kovaltšuk, Eduard Golovljov ja kahel korral Aleksandr Zakarljuka, kes naasis väljakule pärast vigastuspausi.

Selle võiduga kindlustas 32 punkti kogunud Trans kuuendat kohta meistriliigas, Tartu Tammeka jääb maha viie punktiga. Eeloleval laupäeval mängib Trans koduväljakul järjekordse meistritiitli suunas kindlalt liikuva Tallinna Floraga. Kuigi tabelis lahutab meeskondi 46 punkti, on nende omavahelised mängud, eriti need, mis Narvas toimuvad, olnud ikka tasavägised ja põnevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles