Krossisõitjad teenisid Paikusel neli poodiumikohta

Põhjarannik
Copy
Pärast suuremat stardisaginat venib võistlejate rivi pikaks ning mees ja masin jäävad omaette.
Pärast suuremat stardisaginat venib võistlejate rivi pikaks ning mees ja masin jäävad omaette. Foto: Janika Onton

Kestvuskrossi sügishooaeg jätkus laupäeval Paikusel. Võistlustules oli hulgaliselt ka idavirulasi, kellest neljal õnnestus ideaalsetes ilmaoludes poodiumile tõusta.

Aga see ei tähendanud, et kõik kõigil väga hästi sujus. Allar Keermel lõpetas mootor töölepingu ning nii mõndagi teist tabas samuti mingi viperus. "Prillide rull sai kuskil metsa vahel puuoksaga pihta ja seetõttu ei saanud uut kilet, kui eelmine oli määrdunud, silmade ette tõmmata," ütles Riho Keerme. Samas juhtus see sõidu varajases staadiumis, nii et planeerimata boksipeatus oleks aega röövinud. "Ma poleks nii palju tankida saanud, et lõpuni tulla, ning seetõttu kannatasin mõned ringid," selgitas Riho Keerme oma tavapärasemast tagasihoidlikumat hoogu. Õnneks oli nähtavust tänu kuivale sügisele ning julgust sedavõrd, et kuigi nii mõnigi tavapärane selja taga olija nägi ruudulippu temast varem, polnud tegu enduuroklassi sõitjaga ning oma klassis tuli siiski võit.

Teine Paikusel kõrgemale poodiumiastmele tõusja oli Rauno Voldek, kes võitis hobi B-klassis. Hea sõidu tegi vahepeal võistlusprotokollides harva esinev Cristopher Talli, kes teenis klassis E2 välja kolmanda koha. Samas klassis tuli teiseks Tanel Rauk.

Neid motohuvilisi, kes üle Eesti võistlustel jõuaks käia, pole meil palju, kuid eeloleval nädalalõpul tuleb Eesti karika- ja meistrivõistluste etapp koju kätte. 15. oktoobril käivitatakse mootorid Illuka krossirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles