Jõhvi Phoenix/Noova edulugu karikasarjas põrkus vastu Tartu Tammekat

Põhjarannik
Copy
Phoenix/Noova ridades oli üks kogenumaid mängijaid Moldovast pärit USA kodakondsusega 35aastane Andrei Vrabie, kes oli üheks põhimängijaks ka saalijalgpallimeeskonnas.
Phoenix/Noova ridades oli üks kogenumaid mängijaid Moldovast pärit USA kodakondsusega 35aastane Andrei Vrabie, kes oli üheks põhimängijaks ka saalijalgpallimeeskonnas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jalgpalli teises liigas mängiva Jõhvi Phoenixi ja Noova ühendmeeskonna edulugu Eesti karikasarjas jäi pidama veerandfinaalis, kus tuli meistriliigas mängivale Tartu Tammekale alla vanduda 1:6.

Kohtla-Järve kunstmuruväljakul 170 pealtvaataja kaasaelamisel toimunud mäng algas Jõhvile kohutavalt. Kulunud polnud veel kolme minutitki, kui skoor oli juba 0:2.

Seejärel õnnestus Jõhvi parematel jalgpalluritel end koguda ja lüüa järjest kaks väravat. Esimene neist läks paraku Erik Kruglovil oma väravasse. Ent poolaja lõpus leidis Jõhvi meeskonna rumeenlasest ründaja Nichita Gorea täpse löögiga üles ka Tartu Tammeka värava.

Teisel poolajal kindlustas kohtumise ilmselge favoriit Tartu Tammeka, kelle ridades mängis ka Eesti rahvuskoondises 95 mängu pidanud Taijo Teniste, kolme väravaga veelgi oma edu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles