Trans tuuseldas mõnuga Florat

Põhjarannik
Copy
Tristan Koskor on löönud sel hooajal meistriliigas kümme väravat.
Tristan Koskor on löönud sel hooajal meistriliigas kümme väravat. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Trans näitas valitseva meistri Tallinna Flora alistamisega 4:1, et võib vahel vaatamata kehvale tabeliseisule Eesti jalgpalli meistriliigas ja kaotuste jadale üllatada ka kõige tugevamate läbituuseldamisega.

Trans pääses juhtima juba kuuendal minutil, kui Daniil Tarassenkov andis hästi mõõdetud söödu ette Tristan Koskorile, kes esimesena pallile jaole jõudis ja selle karistusalast väljatormanud Flora väravavahi jalgade vahelt väravasse suunas. 14. minutiks juhtis Trans juba 2:0, kui alles oma teises meistriliiga mängus osalenud 19aastane Ukraina ründaja Matvii Burenko nurgalöögist tulnud palli peaga väravasse suunas. Enne vaheaega lõi Deniss Poljakov karistusala joonelt kolmanda palli Flora väravasse.

Eesti koondise veteran Konstantin Vassiljev lõi teise poolaja 69. minutil küll ühe värava tagasi, ent kõigest neli minutit hiljem suurendas Koskor penaltist taas Transi edu ja Flora hooaja teine kaotus sai tõsiasjaks. Koskori jaoks oli see juba kümnes tabamus sel hooajal ja meistriliiga väravaküttide edetabelis on ta teisel kohal. Vaid üks tabamus rohkem on Levadia ridades mängival Ghana ründajal Ernest Agyiril, kes peab Eestist lahkumise plaane. Koskor on löönud meistriliigas sel aastal üle poole Transi 17 väravast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles