Pühajõe krossirajal tuleb põnev motonädalavahetus

Põhjarannik
Copy
Lisaks Ida-Virumaa motokrossimeistri selgitamisele on kavas hulk noorteklasside starte ning õhtul toimub ka enduurovõistlus.
Lisaks Ida-Virumaa motokrossimeistri selgitamisele on kavas hulk noorteklasside starte ning õhtul toimub ka enduurovõistlus. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Toilas Pühajõe krossirajal on 29. ja 30. juulil pikk motonädalavahetus, mille jooksul korraldatakse kaks krossi ja üks enduuro. Laupäeva õhtul saab nautida ka kontserti.

Pühajõe motoklubi korraldab 29. juulil Eesti noorte motokrossi karikavõistluste (ENKV) III etapi ning sama võistluse käigus toimub ka Ida-Viru karikavõistluste II etapp. Ida-Viru MXi viimases, MX Openi klassi arvestuses saavad osaleda võistlejad, kes elavad Ida-Virumaal või on sealt pärit.

Pühajõe off-road ja enduuro on samuti kavas laupäeval, 29. juulil ning startide algus on kell 19. Võistlus toimub tähistatud rajal, mis sisaldab erinevaid elemente: kraavid, tõusud, langused, rehvid jne. Kõikidel takistustel saab kasutada ka ümbersõitu. Võistlusrada on läbitav iga tasemega sõitjaile, kasutada võib nii enduuro- kui krossimootorrattaid. Mootorratastele on kolm klassi: enduuro pronks, enduuro hõbe ja enduuro kuld. Sõitude pikkus on 7 minutit + 1 ring (sõite on kolm) ning neile järgneb superfinaal, kus võivad osaleda kõik soovijad.

Peale selle toimub neljarattaliste 45minutiline off-road-võistlus, kus saavad osaleda off-road-autod, ATVd ja UTVd.

Laupäeva õhtu lõpetab ansambel Köömes, kelle kontsert algab kell 21. Startide algus on mõlemal päeval kell 11. Nädalavahetuse pilet pealtvaatajaile maksab 10 eurot. Pilet kehtib kaks päeva ja sisaldab kõiki Pühajõe krossirajal toimuvaid üritusi. Muu hulgas saavad väikesed lapsed mõlemal päeval tasuta sõita Strideri jooksuratastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles