Maailmameistrivõistlustel kahel alal finaali jõudnud Eneli Jefimova: olen õnnelik ja veidi kurb

Põhjarannik
Copy
reener Henry Heina juhendamisel on Eneli Jefimova on nüüd juba kolmel korral jõudnud täiskasvanute maailmameistrivõistlustel finaali ja medalivõidust on lahutanud vähem kui pool sekundit.
reener Henry Heina juhendamisel on Eneli Jefimova on nüüd juba kolmel korral jõudnud täiskasvanute maailmameistrivõistlustel finaali ja medalivõidust on lahutanud vähem kui pool sekundit. Foto: Eesti Ujumisliit

Sillamäelt pärit 16aastane Eneli Jefimova, kes jõudis Jaapanis toimunud täiskasvanute maailmameistrivõistlustel finaali nii 100 meetri kui 50 meetri rinnuliujumises, oli saavutatu üle õnnelik, kui samas ka veidi kurb, et viimasel alal ei õnnestunud finaalis oma parimat tulemust teha.

100 meetri rinnuliujumises kuuenda koha saanud Jefimova jõudis finaali ka poole lühemal distansil, näidates kahe eelujumise peale kokku kuuendat aega 30,22. Finaali lõpetas ta ajaga 30,48 sekundit. Kui leedulanna Ruta Meilutyte võitis sel alal ülekaalukalt kuldmedali uue maailmarekordiga, siis pronksi võitnud itaallanna Benedetta Pilato aeg 30,04 sekundit oli samast klassist, mis Jefimova isiklik rekord 30,08 sekundit.

Eelmistel maailmameistrivõistlustel sai Jefimova 50 meetri distantsil kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles