Narva Trans on tõusmas medaliheitlusesse

Põhjarannik
Copy
Narva Transi juhtohjad on taas peatreener Alexei Eremenko käes.
Narva Transi juhtohjad on taas peatreener Alexei Eremenko käes. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kuigi Narva Trans püsib meistriliigas endiselt kaheksandal kohal, on viimased edukad mängud toonud Ida-Viru meeskonna pronksikohast vaid kuue punkti kaugusele.

Kolmes viimases voorus on Trans skooriga 2:0 alistanud nii Kuressaare kui ka Harju Laagri ja teinud 0:0 viigi mulluse pronksimeeskonna Paidega. Tabeli keskosas on erakordselt tasavägine. Kui Trans on 29 punktiga kaheksas, siis kolmandal kohal oleval Nõmme Kaljul on 35 punkti. Vahele mahuvad veel Tallinna Kalev, Pärnu Vaprus, Paide ja Kuressaare.

Reedel mängib Trans koduväljakul Tallinna Kaleviga, mille koosseisus teeb alates sellest suvest kaasa ka 21. sajandi Eesti edukaim jalgpallur Ragnar Klavan. Võit viiks narvalased kümme vooru enne hooaja lõppu medalikonkurentsi.

Reedene kohtumine on teine, mille Trans peab sel hooajal Alexei Eremenko juhendamisel. Ka eelmisel aastal meeskonda juhendanud Eremenko vahetas peatreeneri ametis sel suvel välja Sergei Terehhovi, kelle tööga ei olnud klubi juhtkond rahul.

Esiliigas ei õnnestu kaotuste lainelt kuidagi maha saada Ida-Virumaa Alliance'il. Viimases voorus tuli üheksas kaotus järjest seisuga 0:1 JK Viimsilt. Postiivse märgina on viimastes voorudes suutnud Ida-Viru noored vastastele paremini vastu hakata. Napid kaotused on tulnud kohtumise lõpus sisse lastud väravatest.

9 punkti kogunud Ida-Viru Alliance'il muutub esiliigast väljalangemise vältimine üha keerulisemaks. Väike lootus säilitada koht üleminekumängudega on veel olemas, sest üheksandal kohal asuv Tallinna Legion ei ole valgusaasta kaugusel, vahe on vaid seitse punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles