Augustis medalikursi võtnud Transi hoog on taas raugenud

Põhjarannik
Copy
Transi noorel väravavahil Aleksandr Kraizmeril polnud mängus Harju Laagri vastu palju tööd, kuid ikkagi õnnestus vastastel talle kolm väravat lüüa.
Transi noorel väravavahil Aleksandr Kraizmeril polnud mängus Harju Laagri vastu palju tööd, kuid ikkagi õnnestus vastastel talle kolm väravat lüüa. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Augustis võidusooned üles leidnud ja jalgpalli meistriliigas medalikursi võtnud Narva Trans sai nüüd järjest kaks kaotust liiga autsaiderilt.

Kui üle-eelmises voorus jäi Trans 0:3 alla liiga eelviimasele, Tartu Tammekale, siis läinud laupäeval tuli 1:3 kaotus ka liiga viimaselt, Harju JK Laagrilt, kellest Trans oli varem sel hooajal kolmel korral jagu saanud.

Trans ründas esimesel poolajal maruliselt, ent vilja see ei kandnud. 42. minutil ei õnnestunud kolumbialasest Harlin Suarezel ka penaltit Harju meeskonna väravasse lüüa. Küll aga nõelas Harju poolt Daniil Rudenko poolaja lõpus täpse kauglöögiga Transi väravavõrku.

Viimase kaotuse kõige helgem hetk oli 73. minut, mil alles 17aastane Aleksandr Jegorov lõi Transi kasuks oma esimese värava meistriliigas. See värav tegi skooriks 1:2 ja sütitas lootuse, et narvalastel õnnestub veel "trammi alt" välja tulla. Sündmused platsil arenesid aga hoopis vastupidises suunas. Järgemööda said teise kollase kaardi ning pidid väljakult lahkuma Jegor Žuravljov ja Alex Markovic. Harju meeskond lõi aga lisaminutitel üheksakesi jäänud Transile veel ühe värava.

Trans on meistriliigas 32 punktiga endiselt kaheksandal kohal. Tabeli keskosas on tihe ja pronksikohast lahutab vaid seitse punkti. Kuid medaliheitlusesse naasmiseks tuleks viimasest kaheksast mängust võtta põhiliselt vaid võite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles