Rahvaliigas on Lehismetsa eestvedamisel kõige paremini startinud Toila

Põhjarannik
Copy
Andrus Lehismets, kes on ka rahvaliiga Ida regiooni koordinaator, on kahes esimeses mängus oma meeskonna parima skooritegijana tüürinud Toila võitudele.
Andrus Lehismets, kes on ka rahvaliiga Ida regiooni koordinaator, on kahes esimeses mängus oma meeskonna parima skooritegijana tüürinud Toila võitudele. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Septembri lõpus alanud korvpalli rahvaliiga Ida regioonis on kõige parema stardi teinud Toila, kes on saanud kahest mängust kaks võitu.

Laupäeval alistas Toila rahvaliiga eeldatavate favoriitide kohtumises HITO skooriga 81:72. Vaid viis mängijat kokku saanud HITO juhtis poolaja järel kuue punktiga, kuid teisel poolajal jaks rauges ja Toila tegi otsustava vahe sisse kolmandal veerandil. Toila parimatena viskasid Andrus Lehismets 26 ja Riho Unt 25 punkti. HITO-le tõi peaaegu pooled punktid − 30 − Margo Tali.

Lehismets oli Toila parim ka avamängus Lüganuse vastu, mille Toila võitis 87:68. Lehismetsa panus oli 27 punkti, Jano Kunts lisas 21. Lüganusele tõi Tanel Maalma 32 punkti.

Läinud laupäeval sai ka Lüganuse võidu kirja, alistades Narva 71:62, kuigi avapoolaja järel juhtis Narva 7 punktiga.

Rahvaliiga seitsmest võistkonnast on teistega sammu pidamisega kõige rohkem raskusi Jõhvi gümnaasiumi ja BC Karjamaa noorte ühendmeeskonnal. Nii Narvalt kui Haljalalt on tulnud vastu võtta rohkem kui 70punktilised kaotused. Kohtla-Järve Enteh hävis HITO-le 48 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles