Trans kindlustas tormituules teenitud võiduga meistriliigasse püsima jäämise

Põhjarannik
Copy
Tristan Koskor on sel hooajal meistriliigas löönud Narva Transi kasuks juba 13 väravat ja juhib selle tulemusega kogu liiga väravaküttide pingerida.
Tristan Koskor on sel hooajal meistriliigas löönud Narva Transi kasuks juba 13 väravat ja juhib selle tulemusega kogu liiga väravaküttide pingerida. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Trans alistas laupäeval kodusel Fama staadionil tugevas tormituules toimunud mängus lähima jälitaja meistriliigas Tartu Tammeka 2:0. See võit kindlustab väga suure tõenäosusega, et alates 1992. aastast kõigil hooaegadel meistriliigas osalenud Narva meeskond mängib seal ka järgmisel aastal.

Enne laupäevast kohtumist edestas kaheksandal kohal olnud Trans selja taga olevat Tartu Tammekat 8 ja kümnendal kohal olevat Harju JK Laagrit 11 punktiga. Viimane meeskond langeb otse esiliigasse, üheksandaks jäänu peab meistriliiga koha pärast pidama üleminekumänge esiliigas teiseks tulnud meeskonnaga, mis ei ole meistriliiga klubide noortemeeskond.

Laupäevases kohtumises viis Narva Transi juhtima Tristan Koskor, kellele see oli 13 tabamus sel hooajal, ja nõnda kerkis ta juhtima ka meistriliiga värvaküttide pingerida. 18. minutil kasvatas narvalaste eduseisu Kolumbia poolkaitsja Suarez Torres.

Mängu üks peategelane oli seekord ilm. Tugevat tuult, vihmasadu ja tuntavat temperatuuri trotsis staadionil 35 vaprat pealtvaatajat. Platsil võttis pall pidevalt sootuks teistsuguseid trajektoore, kui mängijad eeldasid. Palli mängupanekuga oli ühtelugu raskusi, sest see ei püsinud ühel kohal, nagu reeglid nõuavad.

Laupäevase võiduga kerkis Trans meistrisarja seitsmendaks ning edestab Kuressaaret kahe, Tammekat juba 11 ja Harju JK Laagrit 14 punktiga. Et mängida jääb veel vaid viis vooru, peaks juhtuma erakordne ime, kui Tammeka ja Laagri Transist veel mööduksid.

Esiliigas üle pika aja eelmistes voorudes kaks võitu saanud Ida-Virumaa Alliance pidi nüüd Kiviõli kodustaadionil 1:3 alla jääma esiliigas teisel kohal olevale JK Viimsile. Samuti tormistes oludes peetud mängu avapoolaeg lõppes väravateta, kuid teisel poolajal pääses Viimsi 3:0 ette. Alliance´i auvärava lõi mõned minutid enne lõpuvilet Raivo Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles