Jõhvi jalgpallimeeskond tegi sammu tugevama liiga poole

Põhjarannik
Copy
Jelissei Zahharov lõi tähtsas mängus Jõhvi meeskonna kasuks kaks väravat.
Jelissei Zahharov lõi tähtsas mängus Jõhvi meeskonna kasuks kaks väravat. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi Phonenixi jalgpallimeeskond astus sammu Eesti tugevuselt kolmandasse liigasse, esiliiga B-tasandile jõudmise poole, purustades üleminekumängude esimeses voorus Saku Sportingu 6:1.

Pühapäeval Kohtla-Järve kunstmuruväljakul toimunud kohtumises juhtis Phoenix juba esimese poolaja lõpuks 4:0. Kaks väravat lõid selles mängus nii Jelissei Zahharov kui Ivan Radionov. Ühe lisasid Andrei Vrabie ja Matvei Minajev.

Kui kolmapäevases kordusmängus ootamatut hävingut ei sünni, jõuab Phoenix üleminekumängude otsustavasse seeriasse, mille võitmine kindlustab Jõhvi meeskonnale järgmiseks hooajaks koha esiliiga B-tasandil, kus mängivad Eesti tugevuselt kolmanda kümne meeskonnad.

Teise liiga põhja/ida tsooni põhiturniiri lõpetas Jõhvi Phoenix teise kohaga.

Suures osas samade mängijatega teeb Phoenix kaasa ka Eesti saalijalgpalli meistriliigas. Et praegu on klubi jaoks tähtsamad suure jalgpalli üleminekumängud, tuli pühapäeval saalijalgpallis anda loobumisvõit liiga liidriks olevale Viimsi SMSraha meeskonnale, sest kahes mängus korraga polnud võimalik kaasa teha.

Saalijalgpalli viimases voorus sai Sillamäe NPM Silmet Narva Unitedist jagu 5:0. Nii Sillamäe kui Narva on kogunud üheksa punkti ja jagavad 2.-5. kohta. Kuus punkti kogunud Jõhvi Phoenix on kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles