Jõhvi ja Sillamäe meeskonnad said saalijalgpalli karikasarjas kaheksa parema hulka

Põhjarannik
Copy
Nii Jõhvi kui Sillamäe saalijalgpallimeeskond jätkavad heitlust karika pärast veerandfinaalis.
Nii Jõhvi kui Sillamäe saalijalgpallimeeskond jätkavad heitlust karika pärast veerandfinaalis. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti saalijalgpalli karikasarjas jõudsid neljast Ida-Viru meeskonnast kaheksa parema hulka kolm − Jõhvi ja Sillamäelt nii põhimeeskond kui teine meeskond −, kuid Narva langes välja.

Jõhvi Phoenix alistas Raasiku Jokeri 8:5. Meistriliigas mängiv Jõhvi ei saanud esiliiga autsaiderite sekka kuuluvast Raasikust sugugi kergelt jagu. Kui mängitud polnud veel viit minutitki, juhtis Jõhvi juba 4:0, kuid sealt alates muutus mäng tasavägiseks ja pallid hakkasid lendama ka Jõhvi väravasse, mida selles mängus kaitses Roman Svidovitš, kes tavaliselt on olnud platsimängija.

Vähem kui kaheksa minutit enne kohtumise lõppu vähendas Raasiku kaotusseisu 5:7 peale, kuid Jõhvi siiski võitu käest ei lasknud. Jõhvi kasuks lõid selles mängus kaks väravat Nikolai Martšuk ja Ivan Radionov.

Kaheksa tugevama hulka jõudis ka Sillamäe NPM Silmet, kes sai kindlalt 8:1 jagu Tartu Ravensi teisest meeskonnast. Edasi pääses ka esiliigas mängiv Sillamäe teine meeskond, kes purustas Äksi 11:0

Karikasarjast langes aga välja Narva United, kes läks juba kaheksandikfinaalis vastamisi favoriidi Viimsi SMSRahaga ja kaotas 1:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles