Heino Lipu staadionil hakkavad toimuma ka jalgpallimatšid

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi Phoenixi meeskond heitleb sel nädalavahetusel Jõhvi spordihallis Eesti saalijalgpalli karika eest ja hakkab kevadel pidama Heino Lipu staadionil esiliiga B-tasandi mänge.
Jõhvi Phoenixi meeskond heitleb sel nädalavahetusel Jõhvi spordihallis Eesti saalijalgpalli karika eest ja hakkab kevadel pidama Heino Lipu staadionil esiliiga B-tasandi mänge. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi jalgpalliklubi Phoenix saab uut hooaega alustada Eesti tugevuselt kolmandas liigas, saades endale jalgpalliliidus litsentsimisel põrunud Maardu Linnameeskonna koha, ning hakkab kodumänge pidama Heino Lipu staadionil, kus eelnenud suvedel pole jalgpallimatše peetud.

Phoenixi president Sergei Ivanov ütles, et klubi võttis avanenud võimalusest hakata mängima esiliiga B-tasandil kohe kinni. "Oleme selle üle väga rõõmsad, et vaatamata kaotusele üleminekumängude seerias, saame siiski tugevamas liigas mängida. Usun, et see aitab kaasa jalgpalli arengule Jõhvis ja toob ka rohkem huvilisi mänge vaatama," sõnas ta.

Kui viimastel aastatel on Phoenix pidanud mänge raudtee ääres asuval staadionil, siis esiliiga B-tasandi mänge on kavas hakata pidama Heino Lipu nimelisel uuel staadionil, mis on seni olnud põhiliselt vaid kergejõustiku päralt. Seal pole praegu isegi jalgpalliväravaid. Kuid tänu spordihalli naabrusele on Lipu staadionil paremad riietusmis- ja pesemisvõimalused ning ka pealtvaatajatel parem mängudele kaasa elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles