Tugeva Gruusia tüve saanud Narva Trans sihib meistrisarjas medalit

Põhjarannik
Copy
Narva Transi tänavuse hooaja mängu hakkab tugeval määral ilmestama Gruusia kvartett koosseisus Šalva Burjanadze, Sergo Kuhhanidze, Važa Nemsadze ja Zakaria Beglarišvili.
Narva Transi tänavuse hooaja mängu hakkab tugeval määral ilmestama Gruusia kvartett koosseisus Šalva Burjanadze, Sergo Kuhhanidze, Važa Nemsadze ja Zakaria Beglarišvili. Foto: Narva Trans

Ida-Virumaa parim jalgpalliklubi Narva Trans alustab laupäeval meistriliiga hooaega, minnes Tallinnas vastamisi ühe favoriidi Levadiaga.

Koguni 11 mullusest põhimängijast loobunud Trans on talvel palganud nende asemele kümme uut mängijat, kelle seas on neli Gruusia jalgpallurit: Šalva Burjanadze, Sergo Kuhhanidze, Važa Nemsadze ja Zakaria Beglarišvili. Viimane neist on küll aastaid Eesti tippklubides mänginud ja tal on ka Eesti kodakondsus.

Eelmise nädala lõpus teatas Trans, et meeskonnaga on liitunud Argentina 29aastane ründaja Leonardo Gabriel Rolon, kes on Argentina noortekoondisega tulnud Lõuna-Ameerika meistriks ning mänginud peale Argentina ka Ecuadori (tulnud ka selle riigi meistriks), Tšiili, Mehhiko ja Malaisia klubides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles