Narva Trans on alustanud hooaega masendavate skooridega

Põhjarannik
Copy
Aleksei Matrossov on pidanud kahe mänguga võtma palli väravast välja juba üheksa korda.
Aleksei Matrossov on pidanud kahe mänguga võtma palli väravast välja juba üheksa korda. Foto: Narva Trans

Narva Transi väravavaht Aleksei Matrossov on Eesti jalgpalli meistriliiga kahe esimese mängu peale kokku pidanud palli oma väravast koguni üheksal korral välja võtma. Vastaste võrku pole Transi mängijad samas suutnud palli kordagi saata.

Kui meistriliiga avavoorus jäi Trans 0:6 alla Tallinna Levadiale, siis teises voorus tuli võtta vastu 0:3 kaotus Nõmme Kaljult. Suurte kaotuste põhjus ei ole mitte väravavaht Matrossov, vaid pigem kaitsemängijate väga kehv koostöö.

Transi keskväljamootor Zakaria Beglarišvili tõdes pärast teist suurt kaotust Soccernetile, et kui meeskond ei mängi kaitses kompaktselt ja korralikult, siis on raske võita. "Kaitsefaas on vundament. Väravad, mis me Kaljul esimesel poolajal lüüa lubasime... See ei ole normaalne. Peame asju muutma ja mängima korralikult," ütles ta.

Transi esimene võimalus nii mängu kui tabeliseisu parandada tuleb laupäeval, 16. märtsil, kui kell 14.30 minnakse esimeses kodumängus vastamisi Tartu Tammekaga, keda peeti hooaja alguses tänavuseks autsaideriks, kuid kes on kogunud juba neli punkti.

Esiliiga B-tasandil sai Jõhvi Phoenix ühe võidu kõrvale ka esimese kaotuse, jäädes võõrsil 0:3 alla Tartu Tammeka U21 meeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles