Fännid on Narva Transi masendava mängu pärast tigedad

Erik Gamzejev
Copy
Narva Transi mängijad ja peatreener Aleksei Eremenko tulevad, pead norus, platsilt pärast laupäeval koduväljakul Tartu Tammekalt saadud 0:5 koslepit.
Narva Transi mängijad ja peatreener Aleksei Eremenko tulevad, pead norus, platsilt pärast laupäeval koduväljakul Tartu Tammekalt saadud 0:5 koslepit. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kolm mängu. Ei ühtegi löödud väravat. Kolm kaotust koguskooriga 0:14. Selline masendav hooaja algus Eesti jalgpalliliigas on ajanud kurjaks ka Ida-Virumaa parima meeskonna Narva Transi fännid.

Eriti tugev pahameeletulv vallandus klubi sotsiaalmeedia kodulehel laupäeva pärastlõunal, kui Trans oli oma esimeses kodumängus ligemale paarisaja fänni ees jäänud 0:5 alla Tartu Tammekale. Meeskonnale, kes jäi liigasse püsima vaid tänu edule üleminekumängudes. Talvel mitmetest põhimeestest ilma jäänud ja nende asemele vaid üksikuid uusi mängijaid toonud Tammekat peeti hooaja alguses meistriliiga tänavuseks autsaideriks. Kuid kolme vooru järel on Tartu liigatabelis neljas ja muu hulgas kirjas ka seljavõit Narva üle.

Pettumine uutes mängijates

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles