VIDEO Eesti alistas Kohtla-Järve hokinaiste väravatest põnevusmängus Singapuri

Erik Gamzejev
Copy
Kuigi Eesti naiskond oli kogu Singapuriga peetud kohtumise jooksul ründavam võistkond, õnnestus esimene värava visata ja kaotusest pääseda alles üheksa sekundit enne kohtumise lõppu.
Kuigi Eesti naiskond oli kogu Singapuriga peetud kohtumise jooksul ründavam võistkond, õnnestus esimene värava visata ja kaotusest pääseda alles üheksa sekundit enne kohtumise lõppu. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Eesti naiste hokikoondis alistas maailmameistrivõistluste turniiril põnevusfilmi süžeega mängus Singapuri lisaajal 2:1.

Kohtla-Järve jäähallis toimunud mängus jäi Eesti teisel kolmandikul 0:1 kaotusseisu ja selline skoor püsis peaaegu kohtumise lõpuni, kuigi pealeviskeid tegid Eesti naised vastastest kaks korda rohkem. 

Alles üheksa sekundit enne normaalaja lõppu, kui väravavaht oli asendatud kuuenda platsimängijaga, õnnestus Aleksandra-Olga Sepparil seis viigistada. 

Lisaaja teisel minutil viskas Eesti koondisele võidu toonud värava Estrit Aasma. 

Nii Seppar kui ka Aasma on tänavu Eesti meistriks tulnud Kohtla-Järve Everesti naiskonna mängijad. 

Kolmapäeva õhtul kohtub Eesti naiskond Taiga. Suure täenäosusega kujuneb see maailmameistrivõistluste II divisjoni B tugevusgrupi finaalmänguks. Nii Eestil kui ka Tail on turniiril kirjas kaks võitu.

Turniiri võitja pääseb järgmisel aastal mängima II divisjoni A gruppi, kuhu kuuluvad maailmas tugevuselt neljanda kümne teise poole naiste hokikoondised. Eesti ja Tai koondiste mäng algab kolmapäeval Kohtla-Järve jäähallis kell 18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles