Pärast peatreeneri vallandamist on Trans suutnud vältida kaotusi

Põhjarannik
Copy
Selleks hooajaks Narva Transiga liitunud Burkina Faso ründav poolkaitsja Laundry Kabore on murdnud meeskonna põhikoosseisu ja näidanud nii kiirust kui teravust, kuid skoorida on tal seni õnnestunud vaid ühel korral.
Selleks hooajaks Narva Transiga liitunud Burkina Faso ründav poolkaitsja Laundry Kabore on murdnud meeskonna põhikoosseisu ja näidanud nii kiirust kui teravust, kuid skoorida on tal seni õnnestunud vaid ühel korral. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Peatreener Alexei Eremenko vallandamise järel on Narva Trans suutnud kahes mängus kaotamist vältida: kaitse on saadud pidama, kuid väravate löömine veel hästi välja ei tule.

Kahes viimases kohtumises ajutiselt Transi peatreeneri rolli üle võtnud Valeri Bondarenko käe all tegi meeskond 1:1 viigi tänavuse hooaja ühe favoriidi Paidega ja väravatega viigiga lõppes läinud laupäeval ka kohtumine Pärnu Vaprusega.

Paide vastu oli väga lähedal ka võit. Sergo Kuhhianidze viis narvalased juhtima ja teise poolaja lõpus olnuks võimalik võit ära vormistada, kuid Zakaria Beglarišvili ei suutnud penaltit sisse lüüa. Kohtumise seitsmendal lisaminutil saatis aga Paide alles 16aastane talent Patrik Kristal palli kaugelt värava poole, mis värava ees olnud segaduse tõttu maandus eelnevalt hea mängu teinud Transi väravavahi Aleksei Matrossovi üllatuseks väravas. Kuhhianidze valiti ka meistriliiga kaheksanda vooru sümboolsesse parimasse koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles