Narva Trans tegi hooaja parima mängu

Põhjarannik
Copy
Üha paremasse hoogu on minemas ka Narva Transi tänavune Gruusia kvartett: Šalva Burjanadze, Sergo Kuhhanidze, Važa Nemsadze ja Zakaria Beglarišvili. Kuhhanidze ja Beglarišvili lõid väravad ka viimases võidumängus.
Üha paremasse hoogu on minemas ka Narva Transi tänavune Gruusia kvartett: Šalva Burjanadze, Sergo Kuhhanidze, Važa Nemsadze ja Zakaria Beglarišvili. Kuhhanidze ja Beglarišvili lõid väravad ka viimases võidumängus. Foto: Narva Trans

Võidulainel koha sisse võtnud Narva Trans sai Eesti jalgpalli meistriliigas kolmanda võidu järjest, mängides kodusel Kreehholmi staadionil esikolmikusse kuuluva Nõmme Kalju üle skooriga 4:1.

Transi viis 17. minutil juhtima Argentina noortekoondiseski mängud kirja saanud ründaja Rolon, kes saatis trahvikasti joonelt palli täpse ja tugeva löögiga Kalju värava alumisse nurka.

Kui Kalju suutis õnne abil seisu viigistada, domineeris Trans ülejäänud mängu jooksul veenvalt ja tõestas, et on pärast nigelat hooaja algust nüüd hea hoo üles saanud. Taaniel Usta, Zakaria Beglarišvili ja Sergo Kuhhianidze väravad tõid Transile hooaja parimas mängus kindla 4:1 võidu.

Tagasi üles