Narva Transi asus tüürima Portugali treener

Põhjarannik
Copy
Narva Transi juhendavad alates juunist Portugali treenerid Ricardo Afonso ja Miguel Moreira ning itaallane Alessandro Riberi.
Narva Transi juhendavad alates juunist Portugali treenerid Ricardo Afonso ja Miguel Moreira ning itaallane Alessandro Riberi. Foto: Narva Trans

Ida-Virumaa parim jalgpallimeeskond Narva Trans palkas hooaja lõpuni uueks peatreeneriks 39aastase portugallase Miguel Moreira.

Moreira on varem olnud Liibanoni U23 koondise ning Leedu kõrgliiga meeskondade Marijampole Suduva ja FK Riteriai peatreener. Aastatel 2015-2016 töötas ta Portugali suurklubi Lissaboni Sportingu akadeemias. Koos Moreiraga tulid Narva ka tema kaasmaalane Ricardo Afonso, kes asus abitreeneri rolli, ja itaallane Alessandro Riberi, kes hakkab juhendama väravavahte.

Eelmisele peatreenerile Aleksei Eremenkole ütles klubi juhtkond töökoha üles aprilli lõpus, kuna põhjalikult uuenenud koosseisuga Trans kogus meistriliigas põhiliselt vaid kaotusi. Ajutiselt meeskonna juhtimise üle võtnud klubi noortetreeneri Valeri Bondarenko juhendamisel hakkasid asjad paremuse poole liikuma: viimasest kolmest mängust tuli kolm võitu ning meeskond tõusis liigas eelviimaselt, üheksandalt kohalt seitsmendaks.

Tagasi üles