Pidurdamatu hoo üles saanud Narva Trans võitis neljanda mängu järjest

Põhjarannik
Copy
Sergo Kuhhianidze lõi võidumängus Pärnu vastu kaks väravat.
Sergo Kuhhianidze lõi võidumängus Pärnu vastu kaks väravat. Foto: Sergei Stepanov / Narva Trans

Tänavust hooaega hädiselt alustanud Narva Trans püsib maikuus üles leitud võidusoonel ja võitis neljanda mängu järjest, alistades 4:1 Pärnu Vapruse.

Kui eelmised kolm võitu enne koondisemängude pausi tulid ajutiselt meeskonna peatreeneri rollis olnud Valeri Bondarenko juhendamisel, siis nüüd jätkas meeskond võiduhoogu ka uue portugallasest peatreeneri Miguel Moreira juhendamisel.

Pärnu rannastaadionil toimunud mängu pööras Trans enda kasuks juba esimese poolajaga, mis lõppes 3:0 eduseisus. Narvalaste kasuks lõi selles mängus kaks väravat grusiinlasest ründaja Sergo Kuhhianidze, kellel on nüüd meistriliigas kirjas seitse väravat. Ühe värava lõid nii Burkina Faso ründaja Kabore kui Transi oma kasvandik ja meeskonna üks kogenumaid mängijaid Artjom Škinjov.

Neli järjestikust võitu on lennutanud 18 punkti kogunud Transi meistriliiga tabelis üheksandalt kohalt viiendaks.

Sel kolmapäeval võõrustab Trans kodusel Kreenholmi staadionil kell 18 Kuressaaret, kes jääb maha nelja punktiga ja on kaheksandal kohal.

Esiliiga B-tasandil kaotasid viimases voorus mõlemad Ida-Viru meeskonnad. Jõhvi Phoenix jäi võõrsil kolmandal lisaminutil sisselastud väravast 1:2 alla Tallinna Legionile. Phoenix läks kohtumist juhtima Jelissei Zahharovi väravast, kellele see oli juba kaheksas tabamus sel hooajal. Narva Transi U21 meeskond kaotas aga koguni 0:5 Nõmme Kalju U21 meeskonnale.

Tagasi üles