Narva Trans tähistas klubi juubelit võiduga

Copy
Narva Transi raudvara, Elevandiluuranniku klubi jalgpallur Irie, kes on Ida-Virumaa esindusmeeskonna ridadesse kuulunud juba 2012. aastast, on võtnud pärast võidukat mängu kukile oma tütre.
Narva Transi raudvara, Elevandiluuranniku klubi jalgpallur Irie, kes on Ida-Virumaa esindusmeeskonna ridadesse kuulunud juba 2012. aastast, on võtnud pärast võidukat mängu kukile oma tütre. Foto: Sergei Stepanov

Reedel Kreenholmi staadionil klubi 45 aasta juubelit tähistanud Narva Transi jalgpallimeeskond sai peole sobiva tuju ka meistriliiga mängust, kus Nõmme United alistati skooriga 2:1.

Enam kui 400 poolehoidja ees peetud mäng meistriliigas viimasel kohal asuva Unitedi vastu algas kurjakuulutavalt, sest juba kuuendal minutil oli pall narvalaste väravas.

Esimese poolaja lisaminutitel õnnestus Taaniel Ustalil enne vaheaega seis viigistada. Kui mängu normaalaja lõpuni jäi kümme minutit, pani Kreenholmi staadioni rõkkama Burkina Fasost eelmisel aastal Narva klubiga liitunud Laundry Kabore, kes lõi ka võiduvärava.

Tagasi üles