Andrei Škubel tõusis Lüganuse rahvajooksu võiduga Ida-Viru jooksusarja liidriks

Copy
Lüganuse rahvajooksu võitnud Andrei Škubel tuli auhinda vastu võtma koos tütrega. Poodiumil on ka teise koha saanud Aleksandr Patrenkin ja napilt kolmandaks jäänud Rainer Bõkov.
Lüganuse rahvajooksu võitnud Andrei Škubel tuli auhinda vastu võtma koos tütrega. Poodiumil on ka teise koha saanud Aleksandr Patrenkin ja napilt kolmandaks jäänud Rainer Bõkov. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Lüganuse rahvajooksu põhidistantsi, 9 km jooksu võitnud politseiametnik Andrei Škubel tõusis sellega pärast viit etappi Ida-Virumaa jooksusarja liidriks.

23 soojakraadiga tegi Škubel kaks ringi Kiviõli linnale peale ajaga 31.57 ja edestas lähimat konkurenti Aleksandr Patrenkinit 21 sekundiga. Kolmanda koha saanud Rainer Bõkovit lahutas teisest kohast vaid kaks sekundit.

Kaisa Kukk on Ida-Virumaa jooksusarjas osalenud sel aastal kahel viimasel etapil − Mäetagusel ja Lüganusel − ning mõlemad ülekaalukalt võitnud.
Kaisa Kukk on Ida-Virumaa jooksusarjas osalenud sel aastal kahel viimasel etapil − Mäetagusel ja Lüganusel − ning mõlemad ülekaalukalt võitnud. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik
Tagasi üles