Narva hakkab sõkaldest eralduma

Copy
Kabore on tänavu meistriliigas Narva kasuks löönud juba seitse väravat.
Kabore on tänavu meistriliigas Narva kasuks löönud juba seitse väravat. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Pikk reis Saaremaale tõi Narva Transile soovitud saagi: tänu FC Kuressaare alistamisele 1:0 tuli Eesti jalgpalli meistriliigas juurde kolm punkti, mis võimaldas kindlustada viiendat kohta ja hakata eralduma sõkaldest ehk tabeli tagumise poole meeskondadest.

Narva võiduvärav Kuressaare tuulisel mereäärsel staadionil sündis kohtumise 83. minutil. Zakaria Beglarišvili lükkas täpse sööduga palli ette Kaborele, kes vastaste kaitsjate eest ära jooksis ja palli väravasse lajatas.

Võit oli eriti suure kaaluga, kuna meeskonnad kohtadel viiendast kuni üheksandani, kuhu kuuluvad nii Narva kui ka Kuressaare, on tabelis väga tihedalt koos. Nüüd kasvas viiendat kohta hoidva Transi kogutud punktide arv 28ni ja edu selja taga oleva Tammeka ees on kolm punkti. Lisaks on Narval lähikonkurentidega võrreldes peetud üks mäng vähem. Samas on viiendalt kohalt viimase 12 vooruga ka üsna keeruline tõusta, kuna neljandal kohal oleval Paidel on 16 punkti rohkem.

Esiliiga B-tasandil läks sandisti Jõhvi Phoenixil, kes jäi 2:5 alla tabelis tema taga asuvale Pärnu jalgpalliklubile, keda lahutab nüüd Jõhvist vaid kaks punkti. Eesti tugevuselt kolmandasse liigasse püsima jäämise eest võitlev Phoenix on praegu kaheksandal kohal, mis tähendaks üleminekumängudele minekut. Üheksandaks ja kümnendaks jäävad meeskonnad langevad otse liigast välja.

Tagasi üles