Jõhvil ei õnnestunud Läänemaale lähemale saada

Copy
Kui Jõhvi Phoenix on esiliiga B-tasandil 27 punktiga väljalangemistsoonis, siis Narva Transi U21 meeskond on kogunud 37 punkti ja on mõnevõrra turvalisemal, kuuendal kohal.
Kui Jõhvi Phoenix on esiliiga B-tasandil 27 punktiga väljalangemistsoonis, siis Narva Transi U21 meeskond on kogunud 37 punkti ja on mõnevõrra turvalisemal, kuuendal kohal. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti jalgpalli tugevuselt kolmandasse liigasse püsima jäämise eest võitleval Jõhvi Phoenixil ei õnnestnud tabelis lähikonkurendile Läänemaa meeskonnale läheneda, sest omavaheline kohtumine lõppes viigiga 2:2.

Haapsalu staadionil toimunud mängus viis Jelissei Zahharov Jõhvi küll 18. minutil juhtima, kui poolaja lõpus lõid vastased kaks väravat vastu. Teise poolaja alguses viigistas tänavu suvel Jõhvi meeskonnaga liitunud bulgaarlane Bogdan Stoyanov seisu ja sellise skooriga mäng ka lõppes.

Jõhvi on 27 punktiga tabelis kaheksandal kohal ja seitsmendal kohal olevast Läänemaast lahutab endiselt seitse punkti. Samas jääb üheksandal kohal olev Pärnu jalgpalliklubi maha vaid kahe punktiga. Esiliiga B-tasandil langevad üheksas ja kümnes meeskond otse liigast välja, kaheksas peab liigasse püsima jäämiseks võitma üleminekumängud.

Tagasi üles