Sillamäe neiu uuendas taas Eesti täiskasvanute rekordit

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16aastane Jekaterina Mirotvortseva on sel aastal oma nimele võtnud Eesti täiskasvanute rekordid käimises kolmel distantsil.
16aastane Jekaterina Mirotvortseva on sel aastal oma nimele võtnud Eesti täiskasvanute rekordid käimises kolmel distantsil. Foto: Marko Mumm / EKJL

16aastane Sillamäe neiu Jekaterina Mirotvortseva püstitas veebruarikuu jooksul juba teise  Eesti täiskasvanute siserekordi - seekord 5000 meetri käimises läbides selle võistlusmaa ajaga 24.08,28.

Sillamäe Kalevit esindav Mirotvortseva parandas Minskis toimunud võistlustel tema enda nimel olevat Eesti rekordit ühe minuti ja 21 sekundiga.

Mirotvortseva aeg on ühe sekundi võrra kiirem ka tema parimast välitingimustes käidud tulemusest, mis on Eesti kõigi aegade edetabelis teine.

Minskis toimunud võistlustel pälvis Mirotvortseva Eesti rekordiga neljanda koha.

Üle-eelmisel nädalavahetusel Eesti sisemeistrivõistlustel Mirotvortseva poolt püsitatud uus Eesti rekord 3000 meetri käimises 13.49,43 on maailma hooaja edetabelis praeguse seisuga 43. tulemus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles