Tammiste on nördinud ja solvunud, et ta tagandati vene keeles (2)

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Tammiste.
Tarmo Tammiste. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva endine linnapea Tarmo Tammiste on nördinud ja solvunud, et tema tagandamine linnavolikogu poolt toimus vaid vene keeles. 

Eelmisel reedel toimunud Narva volikogu istungil loeti Tarmo Tammiste umbusaldusavaldus ette vaid vene keeles. "See paneb mind nördima ja solvuma. Mul pole midagi selle vastu, kui linnaelu küsimuste arutamisel räägitakse volikogus pärast eestikeelse ettekande kuulamist ka vene keeles. Siin tuli aga üks käed taskus seltsimees ja luges oma paskvilli ette vaid vene keeles. See näitab ka midagi," sõnas ta tema umbusaldamisel ettekande teinud volikogu liikme Aleksei Mägi kohta. 

Tammiste sõnas, et kui keeleinspektsiooni direktor Ilmar Tomusk või selle asutuse töötajad panid seda telerist tähele, siis tasub neil tulla toimunut uurima, tema ise aga sellega midagi ette võtta ei kavatse. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles